01/04/2024

Gezinsbond organiseert:

Paasontbijt

Op 1 april, te midden van de ontluikende lentebloesems, nodigen we je uit om deel te nemen aan ons jaarlijks Paasontbijt, een traditie doordrenkt met gezelligheid en lekkernijen. Dit jaar belooft het extra speciaal te worden, want we hebben een bijzonder leuke attractie in petto die je zeker niet wilt missen!

Terwijl we genieten van een smakelijk ontbijt, gekruid met de warmte van samenzijn, zullen we ons laten verrassen door deze nieuwe toevoeging aan onze viering. Het is een gelegenheid om te genieten van heerlijk eten, vreugdevolle gesprekken en een vleugje avontuur.

Of je nu jong of oud bent, de attractie zal zorgen voor een lach op ieders gezicht en een sprankje opwinding in de lucht. Het is een kans om de magie van Pasen te vieren en nieuwe herinneringen te creëren die ons hart verwarmen.

Dus vergezel ons op 1 april en laat je betoveren door de vreugde van ons jaarlijks Paasontbijt, waar we samen genieten van goed gezelschap, lekker eten en een onvergetelijke attractie die ons allen zal verbazen en verrassen. Het wordt een ochtend om te koesteren en te delen met dierbaren, terwijl we de start van een nieuw seizoen vieren en ons verheugen op alles wat komen gaat.

2de handsbeurs

20/04/2024

Gezinsbond organiseert:

2de handsbeurs

Stap binnen in een wereld van schatten en vondsten op onze 2dehandsbeurs op 20 april! Het is tijd om te verkennen, te ontdekken en te delen in de opwinding van het vinden van verborgen juweeltjes en geweldige koopjes.

Of je nu op zoek bent naar unieke decoraties voor thuis, praktische gadgets voor dagelijks gebruik of gewoon op jacht bent naar dat ene speciale item, onze beurs belooft voor ieder wat wils. Van vintage vondsten tot moderne must-haves, je zult versteld staan van de verscheidenheid aan items die hier te vinden zijn.

Maar onze 2dehandsbeurs is niet alleen een plek om te kopen en verkopen - het is een gemeenschapsevenement waar mensen samenkomen, verhalen delen en nieuwe vriendschappen sluiten. Het is een viering van duurzaamheid, waar we oude schatten een nieuw leven geven en tegelijkertijd de banden in onze gemeenschap versterken.

Dus kom langs op 20 april en duik in de wereld van mogelijkheden die onze 2dehandsbeurs te bieden heeft. Je weet nooit welke verborgen schatten op je wachten en welke nieuwe connecties je zult maken. Het wordt een dag vol plezier, ontdekkingen en misschien zelfs een beetje magie!

27/04/2024

Scouts 't Hoekske organiseert:

Jinsane

11/05/2024

Scouts 't Hoekske organiseert:

Giverbar

23/08/2024

Scouts 't Hoekske organiseert:

Trappistenbar